torstai 15. huhtikuuta 2010

mustaa pitsiä ja vintagea / black lace and vintage

Melkein vuosi sitten tein viimeksi muutaman skumppatötterön, nyt niitä tuli tehtyä 20. LC:n potkiaismatkalla jokainen tarvitsee kunnon piknik kotelon skumppalasilleen ja iloisesti minulta kului useampi iltapäivä pringlespurkkeja tuunatessa. Paljon käytin vaaleanpunaista ja vintage, leimasin tekstiä taustalle ja riivin vanhoja sanomalehtiä. Onneksi ei tarvinnut itse syödä kaikkea pringlesia, Mona oli hoitanut sen puolen. Tosin mitään ei näy Monan vyötäröllä, toisaalta liekö jo kyllästynyt niiden syömiseen, kun kaikki oli vaan sitä yhtä ja samaa sour and cream makua, äh. Siinä maalatessa multa hukkui kuitenkin ainakin neljä kantta, joten jouduin kumminkin ostamaan pringlesiä, että sain kannet. Ja uuups, tänään huomasin, että en ollut tehnyt itselleni ollenkaan tötteröä, onneksi vielä ehti, lähtö on vasta lauantaina. Itselleni teinkin sitten ihan erilaisen ( tietenkin). Uusi tötteröversioni on päällystetty mustalla pitsillä ja kannessa on mustasta pitsinauhasta ja napista tuunattu ruusuke, kutsun mallia nimellä "pikku musta".


I've been making these kind of "capsules"  from pringles cases. Meaning is to have ones champagne glass in it when travelling with the sisters from Ladies Circle. We are having an annual suprise journey, the sparkling wine is served every now and then when we stop somewhere,  so this is an important "must have" -thing this year.This black lace version is unique, only for me, I almost forgot to make one for myself, but luckily I found this lace from flea market couple of days ago.

3 kommenttia:

Debby kirjoitti...

I love this, anything black is good for me and the blace lace, oh so gorgeous.
debby

Mervi kirjoitti...

Wow upeita, mieletön idea vappujuhliin, kiitos taas,-))m

Petra kirjoitti...

Oho, mieletön määrä tötteröitä, mut on hienoja, tuo pikkumusta varsinkin! Otan haasteen vastaan, sain jo pari ideaa... ;)