sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tikkimistä
Olen sitten hurahtanut uuteen harrastukseen, kirjailuun. Omassa sanastossani se on edelleen tikkimistä. Olimme opintomatkalla Virossa ja Saarenmaalla , jossa saimme opastusta perinteiseen kirjontaan. Enpä uskonut itsestäni, että istun tikkimiseni kanssa jokaisena vapaa hetkenä. Taisipa joku koiranleuka ikuistaa minut sängyllä makaamassa ja tikkimässä. Pohjana on musta villakangas ja kuviot on kirjailtu 4 säikeisellä villalangalla. Tämä on ihanaa, ihan kuin langoilla maalaisi....:)


LC-siskolle valmistin tilaustyönä kaksi matkakoteloa skumppalaseja varten. Kotelot ovat pringlespurkkeja, jotka on ensin pohjamaalattu ja sitten sävytetty vaaleanpunaisella. Ihanat vintage-kaunottaret strasseilla tuunattuina koristavat kotelon pintaa. Toisesta kotelosta löytyy myös koristenauhaa, tekstit "Pink LC" ja " I want it all. And I want it now".
Toivotan LC-siskolleni hyvää yllärimatkaa ja toivottavasti purkki laseineen kuvastaa glamouriasi ja oikeaa asennetta.Tässä muutama yksityiskohta.


maanantai 6. huhtikuuta 2009

Pääsiäistunnelmia


Nämä kanaset tulivat toivottamaan pääsiäistä. Askarruttajat olivat viime viikolla ahkeria myyjäisvalmisteluissa ja näitä syntyikin nelisenkymmentä.