keskiviikko 30. syyskuuta 2009

A lady with funny hat


Here is my vintage card with a pin to A Vintage Affairs card challenge #3 .

Osallistun A Vintage Affairin neula-aiheiseen korttihaasteeseen oheisella mustavalkoisella kortilla. Kuvan tyttö on vintagevalokuvista tuttu, mutta nyt muutettuna mustavalkoiseksi, siksi muukin rekvisiitta on mustavalkoista.Vielä pakollinen hattuneula nuppineulasta ja helmistä.

"Zlightly Zetti”

The Three Muses this week challenge is "Zlightly Zetti”. I liked this, because there is no right or wrong, but you can still have fun. I altered an old vintage photo to black and white and then I just started to draw.We all know the bad hair day....
I'm a fan to Teesha Moore, so this was a wonderful challenge, thank you.

Osallistuin The Three Musesjärjestämään viikottaiseen haasteeseen, jonka aiheena oli tällä viikolla "Zlightly Zetti".Zettiologiaa on vähän vaikea määritellä, mutta mikään ei ole väärää tai oikeaa, hauskaa saa olla ja mitä oudompaa, sitä parempi. Oudot hatut ja raidalliset sukkajalat ovat myös tyypillisiä. Tämähän oli sitten minun oma määritelmä.
Teesha Moore on tämän tyylin yksi kuuluisimmista taiteilijoista ja myös minä fanitan Teeshaa.
Käsittelin vintagekuvan mustavalkoiseksi, liimasin kirjan sivulle ja aloin sitten piirtämisen. Ja kaikkihan me tiedetään tuo päivä, jolloin tukka on kaikista yrityksistä huolimatta päin....

perjantai 25. syyskuuta 2009

More altered book pages/Lisää altsusivuja


Have you seen the red woman

Koska tämä altsujen teko osoittautui niin hauskaksi tekemiseksi,niin tein sitten eilen heti neljä uutta sivua. Nuo Itkupillin Marilyn muunnelmat on niiiin kauniita, että ....

Because I find making altered book pages so fun, I made yesterday four more pages.Isn't Itkupillis Marilyn pictures sooooo beautiful....Queen MarilynCharlotta wanted to be a girlGertrud wanted to be a cataloque girl

torstai 24. syyskuuta 2009

My first one


"This is Heaven"
Ihka ensimmäinen altered book aukeamani.Olen jo pitkään ihaillut muiden tekemiä altsukirjoja ja ihmettelenkin miksi en ole vielä itse kokeillut tehdä tälläista. Tämähän on KIVAA. Täytyy tehdä lisää, materiaalia on vaikka kuinka paljon. Tässä inspiraation lähtökohtana olivat Itkupillin In Love -arkit. Kaikki rakastuneethan ovat aina taivaissa ja päässäni soikin joku vanha kappale "I'm in heaven... "

My very first altered book page. This is fun, I have to do some more. My inspiration was Itkupilli Shops In Love digital collage sheet. Everybody in love is in heaven so there was an old song playing in my head " I'm in heaven..."

tiistai 22. syyskuuta 2009

Back home

My 2 collage came back home from an exhibition in Fokus Gallery in Karjaa.

Tauluni tulivat takaisin Karjaan Fokus Gallerian yhteisnäyttelystä. Taulut kuuluvat sarjaan arjen kruunupäistä, jota olen työstänyt. Vähän ovat ehkä synkkiä, mutta niin on minusta monesti olleet arjen selviytymistarinatkin. Ensimmäisen taulun nimi on Sodan lapset ja olen yrittänyt saada siihen mukaan lapsen uskoa paremmasta huomisesta (kaiken sotaisan myllerryksen keskellä kasvaa pieni vihreä lehti kohti taivasta). Sota on aina raskasta lapsille, jotka eivät millään voi ymmärtää sellaisia kauheuksia. Toivottavasti omat jälkipolveni eivät koskaan joudu kokemaan mitään sellaista.

Mina tavlor är tillbaka från en utställning i Karis Fokus Galleri. De är kanske lite mörka, men så är också ämnen, vardagens kronhuvuden och deras berättelser om framgång. Första tavlan heter "Krigets barn", och det är en berättelse om barnen mit i en krig . Barnen har nånting positivt att vänta när en liten grön planta växer mot himlen. Hoppas mina egna avkomlingar behöver aldrig går genom en krig.


Toisen taulun nimi on "Naisenmallia etsimässä". Nämä kaksi onnetonta pientä tyttöä yrittävät maailman myllertäessä löytää itselleen hyvän naisen mallin erilaisista palasista; onko se peräti Madonna, Barbi vai iso sisko. Aurora Karamzinkin on päässyt mukaan muiden mummojen kera.

Andra tavlan heter "vi söker en kvinnomodel". Två små flickor försöker välja en kvinnomodel åt sig bland pysselbitarna; Barbie, Madonna eller stora syster.

Muuten sormet jo syyhyävät, jotta pääsisin tekemään jotain itkupilli shopista tilaamistani kollaasiarkeista.Käykää ihmeessä katsomassa, siellä on aika ihania juttuja. Banneri löytyy tuolta vasemmasta yläkulmasta

tiistai 8. syyskuuta 2009

Vintage koukuttaa


Ah, että vuosisadan vaihteessa on osattu kuvata naisia kauniisti. Siivosin askartelupapereita ja käteen sattui kolme ruskeaa kartonkipalasta, jotka olin jostain laatikosta leikannut. Sitten silmiin sattuivat kuvat ja sakset käteen. Olen käsitellyt kuvat kohopulverilla, mutta se oli tyystin tarpeetonta, koska decoupagelakkasin kuitenkin koko pinnan, jotta kirjanmerkkeihin tulisi riittävä napakkuus. Pitsit liimasin vanhalla tutulla erikeeperillä.

keskimmäinen myyty