sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Journaling / tekemisen vimmaa

Perheeni minä mukaan lukien olemme nyt sairastelleet viikon.  Tuo vatsatauti oli niin puhdistavaa, että innostuin eilen tekemään päiväkirjasivuja oikein urakalla. Ja nautin joka hetkestä, sillä sanoja ja kuvia pyöri päässä niin paljon, että ne oli pakko saada purettua. Tässä 3 maistiaista, loput 11 lisäsin Flickriin (nappi oikealla)
I've been sick all week, but after recovering had to do lots of journal pages. Heres 3 of them, the other 11 are in my Flickr .

tiistai 16. helmikuuta 2010

Pink is not my colour

I added some journal pages in my flickr (button on right)
This is one of them. As 8 years old all the girls have to sew a apron with pink and white diamonds. I have never been (and probably never going to be) a pink lover, I can use it as one of the colours in journaling but I never wear it. This is kind of trauma work out or what....

Lisäsin flickr- sivustooni joitakin päiväkirjasivuja ( nappi on tuossa oikealla ylimmäisenä) Kouluaikoina piti käsityötunnilla ommella essu, ja pinkkivalkoruutuinen sellainen.En ole koskaan ollut mikään pinkki lover, eikä minusta ilmeisesti sellaista tule. Käytän sitä kyllä kuvapäiväkirjoissa niin kuin mitä tahansa väriä, mutta että pukisin sellaista päälleni, apua.. tämä on kai nyt sellaista trauman purkua vai mitä lie....

lauantai 13. helmikuuta 2010

Valmis !

Viime talvisten istuintyynyjen kylkiäisenä valmistui puolen metrin pätkä tälläista "kangasta", josta oli tarkoitus tulla seinäraanu tai laukku. Ja laukkujahan ei naisella voi olla liikaa. Materiaalina on siis mustaa kalalankaa loimena ja mattopellavaa ja fanttilankaa kuteena, kahvat ovat tuliainen Tallinnan Karnaluksista. Loppujen lopuksi tuli kiire ommella laukku kasaan, koska halusin jotain " uutta päälle pantavaa" Margetta Henrikssonin näyttelyn avajaisiin. Ja koska olemme pienessä kaupungissa meren rannalla ja missä ei juuri mitään talvella tapahdu, olen ylittänyt uutiskynnyksen paikallislehden kulttuuri juoruissa. Eli kuvatekstissä kerrotaan , että Hanna Mannerin laukku on omaa designia alusta loppuun. Olen tätä nykyä kaupungin tunnetuin "kassialma" :)
 

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

3 Muses Challenge /Postage Stamps

This  collage is my entry to this weeks theme. I made faux postages with my PC,added in them some artistic quotes, colored them with water colors, stamped with different colors and added my own postage stamps to this collage. Thank you for this great and funny theme.

Kolmen muusan tämän viikon aiheena oli postimerkit ja postitaide. Tein tekstinkäsittelyllä faux postagea ( väärennetty postimerkki), joihin lisäsin taiteellisia lainauksia mm Picassolta. Vesiväritin pohjat ja leimailin erilaisilla leimoilla ja lopuksi yhdistin kaiken tähän kollaasiin. Hauskan suurenmoinen teema tällä viikolla. 


perjantai 5. helmikuuta 2010

Kuvitettua paperia / paper for journaling
Tarvitsin jotain hauskaa paperia kuvapäiväkirjojen ja korttien tekoon.  
                                                                             
I needed some scrapp paper to my journal making, so I used gesso, watercolor and stamps on a 90 grams sketch paper
Käsittelin 90 grammaista luonnoslehtiöpaperia gessolla, vesiväreillä ja leimasimilla, pitsikoristeisessa on jopa hopeanväristä koholakkaa. Hauskempaa, halvempaa ja taatusti uniikkeja skräppipapereita

Väännetään se rautalangasta

Keskiviikkoiltani kuluvat rautalankaa vääntäessä.
Kuvassa oleva pieni kori roikkuu kiinni kanassa, jota en omilla kuvaustaidoilla saanut vangittua, mutta takoitus on kumminkin , että kana koreineen roikkuu ikkunassa, korissa oleva muna on ystäväni Seijan R:n tekemä savinen sellainen . Tokassa kuvassa on ensimmäiset tekeleet, korttipidikkeet.

savea, savea, ihanaa / clay and more clay

Kansalaisopistolla kuluvat taas illat ja lisää pitää tehdä kaiket vapaa-ajat. Savisia munia syntyi kymmenkunta, maalattiin engobella ja sitten raapimaan... Tuo kuvioiden raapustaminen oli mielestäni sitä kaikkein hauskinta ja sitä sitten tehtiin niin että sormet ei enää meinanneet toimia ( sukkapuikko olisi pitänyt  ehkä vähän leventää keskeltä). Nämä munat eivät ole vielä käyneet uunissa vaan odottavat kuivumista, mietin vielä haluanko niihin millaisen lasituksen, vahaanko, vai annanko rakupolton tehdä ihmeensä. Lisäksi valmistui kaksi päätä, joiden päässä oleviin reikiin on tarkoitus sitten asetella esimerkiksi kukkia.


keskiviikko 3. helmikuuta 2010

The 3 Muses Challenge / Birds of a feather

This is my this weeks entry to The 3 Muses Challenge:
there's always somebody who has it better.
I painted the background with acrylic colours, glued some paper scrapps and finished it with Pro Markers, golden wax crayon and microsoft word writings .
ps. only this birds self - confidence was injured

Kolmen muusan haasteeseen osallistun tällä viikolla tällä kateellisella linnulla. Tausta on maalattu akryylivärillä, päälle liimattu lehtileikkeistä palasia  ja viimeistelty pro markereilla, kultaisella vahaliidulla ja word-tekstityksellä.
PS:Tuotoksen aikana ei vahingoitettu muuta kuin tipun itsetuntoa.