sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kotikaupunkini Hanko
Tehän olette kuuleet kaikki siitä Hangon Regatasta jne. Jos oikein paljon tietää, niin tietää myös sen, että ne on purjehduskilpailut. Laituri kuva on edelliseltä viikolta, ennen kilpailuja ja "häntäelämää". Olisin voinut kuvata myös tämän aamun näkymän, mutta en halua pilata tätä illuusiota kauniista merenrantakaupungista.

Kuitenkin kaksi muuta kuvaa kertovat mitä kaikkea näiden pitkien laiturien vierestä pienvenesataman altaasta vapaaehtoiset sukelsivat ylös rannalle viime elokuussa yhden päivän aikana. Olkoot nämä kuvat kannanottoni keskusteluun Itämeren puolesta. Enemmän asiaa Itämeren puolesta löytyy googlaamalla Operaatio Merenneito.Laitan noiden jätteiden muistikuvan hälventämiseksi muutaman merenrantakuvan, jotka tytär otti auringonpalvonnan ohessa. Nämä ovat enemmän sitä Hankoa, jonka minä haluan muistaa ja jossa minä liikun. Nämä ovat minulle enemmän inspiraationa kuin keikistely pienvenesatamassa sebacot jalassa;) Sitäpaitsi tuo västäräkki keikistelee ihan tarpeeksi.


Haistatko jo meren suolan ja tunnetko tuulen hiuksissasi?

Pitäisi ehkä tehdä sellanen kotikaupunkini Hanko kuvaus, missä olisi niitä aiheita ja maisemia, joita ei perinteisesti matkailuesitteissä nähdä.

Ei kommentteja: