torstai 27. toukokuuta 2010

A flea market day / Päivä kirppiksillä

I spent a day with my mom in flea markets . We had a voyage of discovery in five flea markets and in one I found these absolutely stunning old notes and sheet music as well as wooden pearls and old buttons. I used the buttons and some pearls and sew a neckless to my friend.
Käytimme muzin kanssa päivän tutkien lähikuntien kirppiksiä. Viisi isoa tuli läpi käytyä, joten meidän kirppisaddiktien tarpeet on nyt muutamaksi päiväksi tyydytettyjä. Perniön asemalta löytyi Mauri ja oikea ihmemaa täynnänsä kaikenlaisia vanhoja tavaroita. Askartelijalle oikea aarreaitta, vanhoja kirjoja ja nuotteja, valokuvia, helmiä, nappeja sun muuta aivan ihqua. Oheisissa kuvissa on taustana löytämiäni vanhoja nuotteja ja kirja. Helminauhat olen jo pessyt ja purkanut - niistä onkin nyt jo valmistunut kuvassa näkyvä  nappikääty ystävälleni. 

1 kommentti:

Melita kirjoitti...

Hei Hanna,
Kiitos viimeisestä ! Tulipa näyttelystä hieno ja hyvässä seurassa sai olla kanssa. En sitten koskaan ehtinyt kehua upeaa nappikoruasi avajaisissa - onneksi on netti.Korusi näytti tosi hienolta mustan vaatteen kanssa.Nyt olen matkalla kauppaan ja pakko hankkia kalastajalankaa.Kirppikset on kyllä mahtavia paikkoja- koti kyllä sillä mallilla ettei muuta kuin litteää saa kirppikseltä ostaa ennenkuin raivattu, mutta napithan ovat litteitä.
Hyvää viikonloppua !