perjantai 3. syyskuuta 2010

Rannekoru /Bracelet

Sain anteliaalta ystävältäni ison kasan keraamisia korvakoru/riipus laattoja. Pelkästään korvakoruina olisin joutunut käyttämään melkein koko kuukauden joka päivä erilaisia , joten ratkaisin asian tekemällä myös rannekorun ja kaulariipuksen. Rannekorun ketju on jostain vanhasta korusta purettu ketju, helmet ovat meripihkaa ja ne on kiinnitetty kuparisilla korupiikeillä ketjuun. Tosin huomasin jo nyt , että tuo kupari on jonkin verran heiveröisempää kuin muut käyttämäni korupiikit.(Katkeavat liian helposti) Lukko on kuparinen salpalukko.
My newest bracelet, made of small ceramic tiles and amber pearls.The lock is a copper crossbar lock.

 
Kaulakoruun käytin aikaisemmin lapsien tuliaisiksi tuomia lappilaisia poronsarvikoruja ja löysipä sinne tiensä pieni keraaminen lintukin. Osat on kaikki solmittu yhteen nahkanauhan pätkillä .

This necklace is made of same kind of ceramic tiles and souvenirs from Lappland (reindeers horn pieces etc..) Evething is tied on together with leather ribbon .
 
Tiistaina minua ilahdutti HBL:n etusivun juttu Hangon asuntomarkkinoiden vilkastumisesta. Iloinen asia paikallisille kiinteistövälittäjille ja iloinen asia minulle, sillä kuvassa hymyilevä ystäväni kantaa kaulassa minun tekemääni musta-valkoista nappikäätyä, joten jeeee, vakkei nimeäni mainitakkaan.
On Tuesday my friend was in the front page of Huvudstadsbladet newspaper and in her neck - button necklace made by me!

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Mahtawaa Hanna!!
Hyvää, askartelupitoista uutta vuotta!!