sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Kun haluaa osata, niin osaa/ If you love to do it, then you are capable to do it.

Olin viime viikolla paikallisessa Nuortenpajassa ohjaamassa nuoria tölkkitähtien teossa ja kellontaulujen maalauksessa. Kuvat kertovat paljon siitä mitä nuorisomme osaa halutessaan. Olen erittäin iloinen siitä, etteivät he tehneet mitään perinteisiä aiheita vaan toteuttivat omaa näkemystään siitä, mikä heitä kiinnostaa ja mitä harrastavat. Luvalla esittelen iloksenne muutaman esimerkin:

Last week I visited as a tutor in the local workshop for youngster, who are jobless or have no training place. These photos tell us what our youth can do when they love to do something.The motifs are from internet and they are things that interest young people.
I think these are great , so with courtesy, here's some photos:
/>Petrin valmis mangakello. Ja hys, tämä on joululahja.
Petris ready-made clock, which is a Christmas present.


Tomin kellossa koreilee asfalttikiitäjä. Kuvassa oleva auto on ainoastaan valmis kuva, Tomi on itse maalannut siihen sopivan taustan.
Tomis ready-made clock with a car. Only the car is ready, Tomi painted the background himself.


Graffititaiteilijan näkemys kellosta. Aihe on taiteilijan oma graffiti jossain seinässä:)
Graffiti-artist made this one of his own graffiti, which is located somewhere on a wall.:)Samin tekemä manga-kello.Sami on itse jatkanut taustaa niin että se sulautuu varsinaiseen kuvaan.
Sami is painting a manga-clock, backgrond goes well together with the picture.Salvador Dali on Teemun innoittaja tässä työssä, jossa Dalin kuvaa on jatkettu taitavasti yli niin että se täyttää koko kellotaulun. Eli katsojana tuskin huomaatte missä alkuperäinen kuva loppuu ja Teemun maalaus alkaa.
Salvador Dali inspires Teemu, who did great job painting the background, so you can hardly see where the background starts or picture ends.Markuksen kellossa on hänelle rakas Hiittisten saariston merikortti.Numerot on sahattu pyöreästä kepistä ja maalattu askartelumaalilla mustaksi.
Markus made a beautiful clock out of a sea chart, where his so beloved summer cottage is located


Tölkit ovat tavallisia juomatölkkejä, jotka on leikattu kahtia, sakarat on leikattu pitkittäin ja keskustan koristeet ovat netistä. Kellotaulujen pohjat ja päällysplexit ovat Sussulta Strassitaivaasta
The clocks with a plex are from Sussu in Strassitaivas

1 kommentti:

strassitaivas kirjoitti...

Aivan ihania... Taideteoksia! Tuo Dalin kello.. Harrastaakohan tekijä enemmänkin maalaamista. uskomattomia!
Mä keksin kelloon myös uuden idean! Pleksin päälle laitan numerot!