torstai 12. marraskuuta 2009

Ystävälle

I've been sewing some vintage hearts to my friends.

Pikkukätöseni ovat sitten neulanpistoista hellänä. Sydämet on ommeltu Tildan kaavoilla pellavakankaasta, kuvat ovat silitettäviä siirtokuvia , alkuperä Vintage Recourses,pitsi taisi olla metritavaraa paikallisesta Halpahallista ja nuo kiusallisen pienet, joka paikkaa poukkoilevat pikkiriikkiset valkoiset helmet ovat kirppislöytö.
Helmiin upposi sitten valitettavan monta ärräsanaa, joten toivottavasti lahjan saava ystäväni arvostaa uhraustani. Ja tapaaminen optikon kanssa odottaa, jotta näkisin kunnolla neulansilmän tai pikkiriikkisen helmen reiän....Työpöydän kaaoksen keskellä odottaa kuivumistaan taulu, josta varmaankin teen tämän vuoden joulukortit. Piti ensin vain maalata kuva, mutta aihe puhutteli lisäämään ensin kultatussia, sitten vähän strasseja ja lopuksi vielä kultahilettä - iski "Sussut" ja joulumieli. Ongelmana tulee olemaan valokuvaus kortteja varten, sillä tuota kimalletta on sitten aika reilusti ja suoraan edestä päin kuvatessa on sitten niin häikäisevää, että.... Nyt tarttee kilauttaa kaverille.

3 kommenttia:

http://decumania.vuodatus.net kirjoitti...

Voi Hanna,Kiitos! Tuli aivan herkkis olotila kun kommentoit blogissani!Teet aivan loistavia töitä!

strassitaivas kirjoitti...

No voi jessus! Hienoa Hanna! Aivan upea! Odotas kunhan saan blogiini uudet enkelitauluni, tulet huomaamaan kuvien samankaltaisuuden tähän tauluun! Saman näköinen "työpöytäkin" kuin mulla!!!

Eila A kirjoitti...

Kauniita sydämiä - muhevia ja ystävällisen näköisiä! Ja korttimaalauksesi on todella kaunis!