sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Zettipallo
Lupasin laittaa kuvia kokonaisesta paperipallosta ja tässä on kaksi kuvaa zettipallostani. Muutenkin on ollut hiljaista täällä nettipuolella, kun menin päivittämään itselleni windows seiskan ja hukkasin siinä samalla verkkoajurin, jolloin nettiyhteyttä en tietenkään saanut. Se meni suunnilleen noin,luulisin.
Olen niin tapojeni orja, ettei aamusta ilman kahvikupposta ja blogilukemista meinannut tulla mitään.Kuten olen maininnutkin, olen addiktoitunut myös blogeihin.Viimeiseksi ennen nettiyhteyden katoamista seurasin Teesha Mooren videoita siitä kuinka hän tekee omia kirjasiaan ( art journal) ja täytyy vaan ihailla kuinka vaivattoman näköisesti tulee aivan super hienoja kuvia.Suosittelen katsomaan videot, jos suinkin maltatte. Olen aivan ämmyrkäisen kateellinen toisille heidän osaamisestaan. Tämä on sitten sitä inhokki kuukauteni marraskuun valitusta.
Ihastuttava Poikani tuli isänpäivänä käymään ja auttoi onneksi äitinsä takaisin verkkoon. Ihastuttava poika oli, koska kehui äitinsä windows valintaa ja lupasi tulla vielä tekemään hienosäätöä.
Tuunaushimoni iski sitten meidän postilaatikkoonkin. Joku voimiensa tunnossa ollut karju oli yhtenä lauantai yönä repinyt irti maasta meidän söpön sinisen laatikon ja nyt rakensi Ukko Kulta siihen uuden. Enhän voinut sitä sellaselleen jättää, joten tein samaisesta levystä kaksipuoleoisella teipillä kiinnitettävän version etulevyyn. Pohjalla on vanhoja postikortti -ja kirjekuvia ja päällimmäisenä sitten perheen nimi. Tuota venelakkaa sudin sitten vähän ahkerasti , joten pitäisi kuvien pitää.

Ei kommentteja: